Фликсбус вече стигат и до България!

Ето че голямата европейска автобусна компания Фликсбус започват да изпълняват курсове и до България.

Новината е повече от добра, тъй като автобусните компании изпълняващи международни маршрути от България често нямат конкуренция и имат силно завишени цени. Фликсбус е една от най-евтините автобусни компании в Европа и силно се надяваме да регулира цените по своите маршрути надолу!

А първоначално превозвачът ще започне да се движи по три маршрута от България. Става въпрос за София-Виена, София-Букурещ и Шумен-Букурещ. Другите градове, в които ще спират автобусите са Плевен, Разград и Русе.

Цените наистина са страхотни, като например билет от София до Букурещ е 11,90 евро, а от Плевен под 10 евро!

Характерно за компанията е, че автобусите са сравнително удобни, имат работеща тоалетна и предлагат в повечето случаи безжичен достъп до интернет, както и контакти при седалките!

Тук можете да разгледате и българската версия на сайта на автобусната компания-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

2 коментара за “Фликсбус вече стигат и до България!

  1. Маринела Четрафилска

    За първи път пътувам с тази фирма и ще е за последно. От Франкфурт до София има прекачване в Арад. Нямам проблем с това, но за дълго пътуване от близо 30 часа, да пътуваш с автобус с умалени седалки( буквално като за деца) ,според мен не е нормално. А що се отнася за Wi-Fi ,такова нещо няма. Не знам защо цените са високи, като буквално не получаваш нищо за тази сума.
    Аз лично, не ги препоръчвам на никой!
    Тотално съм разочарована.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *