Двупосочно до Франция за €38!

Страхотни цени до Франция!
Насладете се на историческата провинция Лангедок!

Двупосочен билет до Каркасон за уикенд с две нощувки само за €73!

Ето че намерихме страхотни цени до историческия град Каркасон в провинция Лангедок във Франция. Ако искате да усетите романтиката на малките френски градчета, това е вашата оферта. Градът е популярен с крепостните си стени, но със сигурност има и какво друго да предложи! А най-хубавото е, че сме намерили страхотни дати, при които да посетите Каркасон през уикенда, с връщане в понеделник и то на супер цени!

Относно полета 

В momondo избрахме за Вас доста изгодни полети – София-Каркасон. Е, тъй като няма директен полет, намерихме страхотни евтини връзки,а цената на 4 полета е само €38! И отиването и връщането са през брюкселското летище Шарлероа, а датите са 20-22 януари. А ето и полетите:

А полети можете да запазите от тук:

Относно нощувките в Каркасон!

 Хотелите в Каркасон не са от най-евтините. Ето че намерихме добър бюджетен вариант с доста добри отзиви. Става въпрос за хотел Carcassonne La Cité, а в момента има цени по 35 евро на вечер в двойна стая. Ето къде можете да резервирате нощувки и да разгледате други места за настаняване:

*Всички цени и наличности са към момента на публикуване и е възможно да са претърпели промени във времето.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *