Черен петък за авиокомпаниите!

Ето че и тази година дойде голямото намаление наречено черен петък и авиокомпаниите използват датата за да обявят множество полети на по-ниски цени. Доколко те са изгодни е друг въпрос, но все пак решихме да ви поажем коя какво предлага.

Започваме с нискотарифната авиокопмания с най-много полети от България Уизеър. Те обявяват голямо намаление като отстъпките са до 30% само днес и до избрани дестинации. Тук можете да видите полетите на авиокомпанията и да си харесате нещо – цък!

Другата голяма лоукост компания с много полети от България Раянеър също имат оферта за черен петък и множество дестинации на ниски цени. Ето и тяхното предложение – цък!

Френската авиокомпания Airfrance предлага намаление до някои доста екзотични дестинации към други континенти. Ето тяхната промоция – цък!

Катарската Qatar airways днес ни дава намаление от 20% за някои дестинации. Кои са, можете да проверите тук – цък!

Новата нискотарифна авиокомпания с полети от България Юроуингс също има голямо намаление днес. За съжаление полетите от София не влизат в него, но може да разгледате и други маршрути тук – цък!

А тук можете да разгледате полети до дадена дестинация и да изберете най-нисата цена:

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *