На четири континента за 1150 лв.

Това е една оферта, която няма как да намерите из туристическите агенции или в обикновена търсачка за самолетни билети. Маршрутът София-Болоня-Казабланка-Сао Пауло-Истанбул на обща цена от 1150 лв.* Да, това наистина е реалност. Полетите Болоня-Казабланка-Сао Пауло-Истанбул са с престижната африканска авиокомпания Royal Air Maroc, София-Болоня с добре познатия лоукост превозвач Уизеър, а от Истанбул може да се върнете до изходната точка с автобус само за 50 лв.
Датите за тази невероятна комбинация са София-Болоня 21.03.2016 г. с Уизеър(билет може да бъде закупен на сайта на авиокомпанията), Болоня-Казабланка на 25.03, Казабланка-Сао Пауло на 28.03, Сао Пауло на 05.04(тези три полета се взимат на един билет от тук-цък избирайки комбинацията от най-евтините полети и сайт за резервация), а Истанбул-София си взимате когато искате след това, като има по няколко автобуса на ден на различни фирми.
По този начин може да се насладите на прекрасната Италия и типичната ѝ архитектура и атмосфера. От Европа следващата дестинация е към Африка и Кралство Мароко. Казабланка е най-големият град в страната с най-високото минаре в света. Градът е разположен на Атлантическия океан, а наблизо могат да се разгледат и други интересни туристически обекти. След това с директен полет се пренасяте в Южна Америка и една от най-колоритните страни в света-Бразилия. Сао Пауло е най-големият град, не просто в Бразилия, а и в Южното полукълбо. Градът може да предложи забележителности за една седмица разглеждане, а може и да отскочите някъде наоколо. Връщането в Европа е отново през Казабланка с крайна точка Истанбул. В най-големия град на Балканския полуостров може да се насладите на невероятната му история, а също така има места за всеки вкус. Не пропускайте да прекосите Босфора през модерния тунел Мармарай и да посетите и азиатската част на града, която също има какво да предложи. Връщането е с автобус до София(може и други български градове), като повечето автобуси по маршрута са много комфортни с широки седалки и мултимедия.
Комбинацията от всички тези полети за същите дати, с обикновена търсачка излиза над 4800! лева и е с много повече прекачвания по трасето. Това е над 4 пъти по-висока цена и със сигурност по-дълго полетно време. Така че ако имате възможност не пропускайте тази оферта.

*Цената може да се промени във всеки един момент. Тя е с включен само ръчен багаж от София до Болоня, като добавянето на допълнителен багаж ще бъде таксувано според тарифите на авиокомпанията.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *