За нас

Искате да пътувате умно ? Изберете нас и ще пътувате и евтино!

За да пътува човек избира дестинация според различни критерии. Разбира се, един от най-важните е цената на това пътуване. Ако другите критерии са налице, но цената е висока и човек няма необходимите средства, просто няма как да се получи.

Понякога обаче дори за на пръв поглед скъпи дестинации има някои бюджетни решения, за които хората просто не знаят. Тези предложения зависят от множество фактори и Trick The Trip е мястото за добри оферти. Те може да Ви накарат да се замислите за пътуване до места, за които само сте мечтали, но не сте вярвали, че ще имате шанса да посетите!

Trick The Trip е мястото, където Вашите мечти могат да се сбъднат!

Кои сме ние?

Ние сме млад екип, специализирал се в намирането на различни оферти – дали за полети, нощувки или друго, свързано с пътуването ние сме решени да Ви запознаем с него. Ще Ви помогнем да организирате най-евтино екскурзията си.

Ние не Ви продаваме нищо, а Ви насочваме към добрите оферти. Сайтът не трябва да се възприема като туристическа агенция или като свързан професионално с туризма. Нашата цел е да сме в помощ на пътуващите и да ги насочваме към по-добри цени и възможности.

Ако сайтът Ви харесва ще се радваме да го споделите със свои приятели и познати, а може и да ни следите във Facebook и Twitter!

С пожелания за невероятни моменти и незабравими пътешествия,
Trick The Trip