До Азорските острови за под 100 евро!

Азорските острови са едни от по-слабо популярните туристически райски кътчета в Европа. Разбира се Европа е меко казано, тъй като островите се намират доста далеч от бреговете на континенталната суша и именно поради тази причина се отличават с уникална природа.

Благодарение на евтините полети от Лисабон до Понта Делгада, можете да се насладите на невероятна екзотика на далечни океански острови без да давате купища пари!

Ето и вариантът, който ние ви предлагаме. Единственото неудобство са трите полета в посока, но поне цената им е достатъчно малка, за да достигнем до островите за под 200 евро!

Отиването е с полети

1. София-Рим с Раянеър. А даже имате време и за разходка из италианската столица:

sofiarim

2. После летите Рим-Лисабон:

romelisbon

3. и накрая си взимате двупосочен билет до Понта Делгада:

lisbonponta

Връщането е в друга последователност, макар и първият полет отново да е до Лисабон(виж горе). След това запазвате полет Лисабон-Айндховен:

lisbonaindh

А последният полет е с Уизеър Айндховен-София:

aindhovensof

Всички тези полети са на скромната цена от 95,55 евро*, а редовни полети от София до Азорските острови на един билет се предлагат за 318 евро на тези дати. Друго предимство е, че имате удобно време за прекачване, освен в Рим, където по-дългия престой може да се използва за междинна разходка.

В Азорските острови освен че може да се любувате на уникална природа на сушата, включваща кратери на изгаснали вулкани, езера и много екзотични растения, има изненади и в Океана. Наблизо могат да се наблюдават китове, делфини и други интересни морски създания. Ако и това не ви е достатъчно, отделете време на единствените плантации за чай в Европа. Със сигурност има още много какво да се прави там, само трябва да вземете билети!

Сайтовете за закупуване на билети са на Раянеър – цък и Уизеър – цък !

*Цените не са фиксирани и могат да се променят във всеки един момент!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *