Qatar Airways с голяма промоция

Qatar Airways отново ни поднасят страхотни промоционални цени до множество дестинации. След като полетите им до някои арабски страни бяха преустановени, от авиокомпанията предприеха ход, с който да си възвърнат позициите сред клиентите.

Промоцията е до 50% намаление и обхваща всички полети на авиокомпанията. Периодът за продажба изтича на 16 юни и се отнася за полети до 14 март 2018 година. Така че, може да ви свърши работа, независимо дали имате близки или далечни планове във времето за пътешествия. Все пак промоцията не важи за полети от 15 декември до 15 януари, по разбираеми причини.

Отстъпки има както за икономична, така и за бизнес класа. Максималният период между отиване и връщане може да е 3 месеца.

За съжаление Qatar Airways вече не поддържат българска версия на сайта си, но сме сигурни че няма да е проблем да разгледате дестинациите и изберете някоя от тях и на някой от другите езици на сайта. Само ще ви споменем за две наши идеи, а именно до Китай(Пекин или Шанхай), цени от 639 лв. двупосочно и до Виетнам Хо Ши Мин от 832 лв. и Ханой-844 лв.

Промоцията с различните дестинации и цени, можете да разгледате тук-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *