Qatar Airways с поредна голяма промоция

Qatar Airways за пореден път ни радват с чудесни цени до множество далечни дестинации. Този път промоцията е благодарение на обявяването на авиокомпанията за най-добра за 2017 година.

Офертата е валидна за билети запазени до 19 юли, за полети до 10 декември 2017 година.

Не забравяйте, че има някои ограничения в полетите на авиокомпанията и са преустановени всички такива до някои мюсюлмански страни за които вече писахме. Все пак е хубаво да знаете, че полетите се изпълняват нормално и няма проблеми, ако сте избрали някоя друга дестинация.

До къде да летите с Qatar Airways?

Разбира се има множество дестинации в Азия, които няма как да не ни привлекат с евтините билети до там. Ето и няколко бързи идеи. От София до Делхи за 730 лева, до Хонг Конг за 766 лева, Токио за 920 лева и много други.

По показател цена до много от дестинациите, до които лети катарската авиокомпания са на първо място и дават най-добрите предложения. Ако имате бизнес пътуване също може да се насладите на промоционални цени за бизнескласа.

Промоцията може да видите тук-цък.

А ето и някои добри идеи за Азия, ако се чудите или колебаете:

или

Е остава само да си изберете място и да вземете билетите!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *