Спечелете пътуване до Париж с допълнителни екстри!

Обичате ли да играете тенис?

Или не можете да играете, но ви харесва да гледате? И в двата случая, ако притежавате безконтактна кредитна или дебитна карта MasterCard, имате шанса да спечелите пътуване до Париж. Разходката до там обаче не е без причина – към наградата се прибавят медицинска застраховка, два билета за тенис мач на 28.05.2017г. от турнира Roland Garros, трансфери от и до летището и нощувка със закуска.

Включете се в томболата като отговорите правилно на 10-те въпроса, зададени тук! Разбира се, отговорите на въпросите могат да бъдат открити в чичко Гугъл! Дерзайте, не отнема повече от 5-10 минути!

Играта започна този понеделник – на 22 април и ще е с продължителност един месец – до 22 май. Победителят ще бъде определен чрез томбола и обявен в сайта и Facebook страницата на dnes.bg на следващия ден – 23 май!
Пожелаваме ви успех в конкурса и ако някой спечели – нека се похвали, няма да искаме почерпка, обещаваме!

Вие от кой тип сте – предпочитате да играете или да гледате? Споделете в коментарите на Фейсбук публикацията, а ако нямате Фейсбук – в коментарите на тази публикация! 🙂 Ще се радваме да разберем колко почитатели на тениса имаме ! 🙂

Посетете Фейсбук страницата ни и ни подкрепете като ни последвате, ако ви харесват публикациите ни! Може и да се абонирате в сайта ни за имейл известия при всяка нова публикация! Формата се намира в дясната част на сайта, под Booking търсачката) ! Ако имате предложения, градивна критика или съвети относно дейността ни – ще се радваме, ако ни ги изпратите тук !

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *