Раянеър с революционно нововъведение!

Раянеър започна нова практика с революционно за лоукост компаниите нововъведение. От ирландската авиокомпания вече започнаха да продават полети с прекачвания – нещо, което до сега беше почти неприлагано от повечето нискотарифни превозвачи, с малки изключения. Все пак, Раянеър като най-голяма по рода си компания в Европа, може да сложи началото на промени, даващи много по-гъвкави опции на своите клиенти.

За момента единствените полети с прекачване са през италианското летище Рим Фиумичино. В цената на билетите с прекачване влизат и две безплатни приоритетни качвания, по едно за всеки полет. С такъв тип билети ще се спести неудобството да се търсят неудобни връзки и да се взимат по два полета в посока за дестинации, до които няма директни полети. Също така, ще може да се закупува само един чекиран багаж в посока, а не по 2 багажа за 2 полета. Освен това , регистрираният багаж за свързващи полети ще бъде доставен до крайната ви дестинация, без да трябва да го чекирате допълнително на междинното летище!

Тази промяна доведе и до други промени, като например в сайта на авиокомпанията вече пише дали полетите са директни или с прекачване. Очакваме и още промени, свързани с новата опция скоро.

Решихме и да ви покажем нагледно като избрахме полет от Брюксел до Палермо с произволни дати:

Все пак, трябва да се отбележи и факта, че билетите, купувани по отделно в посока излизат малко по-евтини, но с добавените услуги сметките се обръщат. Така че човек трябва да прецени дали ще ползва багаж, различен от позволения безплатен и дали може да се вмести във времето за трансфер без да изпусне втория полет.

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

 

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *