Райънеър с интересни нови предложения!

От април най-голямата лоукост авиокомпания в Европа стартира доста сериозна офанзива на българския пазар. Ирландците ще увеличат сериозно полетите си от и към България през 2016 година, като всичко това е за сметка на летището в София. През април се откриват първите две дестинации от столицата-Лондон и Пиза, а през есента идват още повече нови маршрути-Рим, Милано, Дъблин и Брюксел(Шарлероа). И ако досега Уизеър можеха да предложат доста италиански дестинации на сравнително евтини цени*, то с новата конкуренция ставките падат още.

Двупосочните цени до Лондон започват от 137 лв.

И така новите свръхниски цени до Италия с ирландския превозвач са София-Пиза за 94 лева. София-Милано за 79 лв. София-Рим за първи път от България за 79 лв.

Разбира се, щом става въпрос за ирландска авиокомпания няма как да се пропусне и маршрут до Дъблин, като цените за двупосочен билет от София започват от 118 лв.

И още една нова дестинация, а именно второто летище на европейската столица Брюксел-Шарлероа. Там цените също са много ниски, като отново започват от 79 лв. за двупосочен билет.

От тарифите на полетите се вижда, че те са най-изгодни при дестинациите, които се дублират с други лоукост компании и за радост на българите, тази конкуренция по маршрути води до понижаване на цените.

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *