Scoot с голяма промоция до Азия!

Дали сте забравили за Scoot – нискотарифна авиокомпания, която се намести в Европа и то съвсем близо до България, в съседна Гърция. А ето че предлагат и големи намаления.

По принцип сме свикнали на ниски цени от други авиокомпании в посока Азия и Австралия и Океания, но нямаме нищо против конкуренцията и появата на нови алтернативи. А цените, които виждаме са наистина достойни за възхищение.

А какво ни предлага чудесната промоция на Scoot. Полети от Атина до много дестинации на изток, супер евтини и разнообразни. Даваме ви няколко добри примера за някои по-отдалечени места, които излизат много бюджетно. Атина-Бали има еднопосочни полети само за 190 евро, до Манила-200 евро, Джакарта-175 евро, Мелбърн и Сидни по 240 евро, Пърт само за 220 евро, което безспорно е сред най-ниските цени на редовни полети до Австралия! Има и много други интересни дестинации, които ви съветваме да разгледате.

Офертата важи до 05 юни, а полетите които можете да запазвате на по-ниски цени са до 28 март 2020 година. Местата са ограничени, така че ви съветваме да побързате с резервациите, ако си харесате нещо!

Не забравяйте нещо много важно! Все пак да проверите дали има добри връзки с някоя авиокомпания до София и дали цените са подходящи за комбинациите. Да не се окаже, че полет до Атина ще ви излезе почти колкото полет до Азия. Хубаво е да се има в предвид, че цените на нискотарифните авиокомпании между нашата и гръцката столица са около 10-20 евро в много случаи.

Промоцията можете да видите тук – цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

✓ Също така можете да свалите мобилното ни приложение, ако още не сте го направили от тук-цък!

Сподели публикацията

Един коментар з “Scoot с голяма промоция до Азия!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *