Нискотарифната Scoot с евтини полети Европа-Австралия!

Ето че се появи на европейската карта Scoot, азиатска нискотарифна авиокомпания, която започва много евтини междуконтинентални полети от Европа до Азия и Австралия и Океания!

Има и още нещо хубаво в тази новина, а именно че единственото европейско летище за авиокомпанията в Европа, е гръцкото летище при столицата Атина. Така вече имаме много близка връзка до един от най-скъпите и далечни континенти за нас Австралия и Океания.

А бърза справка с цените показа, че може да се намери двупосочен билет до Австралия за около 600 евро. Има и доста дестинации в Азия, а също така можете да следите и полети до Нова Зеландия.

Нека не забравяме, че скоро Уизеър обявиха стартирането на полети от София до Атина, с което се очаква и цените между двете столици да паднат значително.

Сингапурската авиокомпания Scoot се сля с Tigerair и от лятото на 2017 година летят под името на първата. Засега авиокомпанията предлага полети до 59 дестинации на три континента. А ето тук можете да разгледате сайта на авиокомпанията-цък!

Ако тази информация ви хареса:

✓ Не забравяйте да харесате Фейсбук страницата ни и да се абонирате. Насладете се на още много невероятни оферти и всякаква полезна и интересна информация, свързана с пътешествията!

Сподели публикацията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *