И Thomas Cook Airlines започват полети от София!

Thomas Cook Airlines е поредната нискотарифна авиокомпания, която започва полети от София. Този път става въпрос за директна линия до едно от най-удобните и хубави лондонски летища-Гетуик! След като вчера анонсирахме започването на полети от София до Манчестър с друга нискотарифна авиокомпания Jet2.com, то днес отново ви представяме британска лоукост компания, започваща полети от столицата ни. Първият полет на Thomas Cook Airlines е на 20 декември, а цените са повече от добри за начало. Става въпрос за двупосочни билети стартиращи от 58 евро!

Thomas Cook Airlines

Thomas Cook Airlines

 

В случая сме избрали дати 20 декември 2016г. до 3 януари 2017 година, но и за другите дати цените са доста евтини.

А самата авиокомпания е една от най-големите авиокомпании, занимаващи се с полети до туристически дестинации. Те предлагат много евтини полети до по-отдалечени места от Европа в Африка, Карибския басейн, Северна Америка и Азия, както и разбира се много предпочитани курорти на нашия континент!

С навлизането си на летище София, авиокомпанията става и основен конкурент на друга лоукост компания Изиджет, по направлението София-Гетуик.

Трябва да се отбележи че Thomas Cook Airlines летят и до Бургас и Варна сезонно и предлагат много евтини полети, като в момента например има еднопосочни полети Бургас-Гетуик за 20 евро през този месец! Така че авиокомпанията не е напълно непозната за българския пазар.

Ако искате да резервирате полет или просто да разгледате сайта и други възможни дестинации и дати може да го направите от тук-https://www.thomascookairlines.com/

Сподели публикацията

2 коментара за “И Thomas Cook Airlines започват полети от София!

    1. Krum Bozhikov Автор

      Явно има някакви рестрикции от страна на сайта на авиокомпанията, затова е най-добре да се копира линкът!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *